ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 693 - 20 80 220

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

Σάββατο Φιάλη Κομπλέ 150€/4 άτομα

Κυριακή μεσημέρι Φιάλη Κομπλέ 140€/4 άτομα

Κυριακή μεσημέρι ΜΕΝU+Φιάλη Κρασί 35€ ανά άτομο

Γιάννης Πάριος, ο αισθαντικός!
Μελίνα Ασλανίδου, η ξεχωριστή!
Staventi οι ανατρεπτικοί!
Η Ιερά Οδός, υποδέχεται τον Γιάννη Πάριο. Προσκεκλημένοι του η Μελίνα Ασλανίδου και οι STAVENTO σε μια απρόβλεπτη και ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη.
Το μουσικό ταξίδι ξεκινάει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου… 
Με τον Γιάννη Πάριο, τον διαχρονικό καλλιτέχνη και σπουδαίο ερμηνευτή των μεγάλων επιτυχιών που επιστρέφει δυναμικά αυτό τον χειμώνα μετά από σχεδόν 5 χρόνια απουσίας από τις μεγάλες σκηνές.
Με την Μελίνα Ασλανίδου, στην ωριμότερη στιγμή της καριέρας της, να χαρίζει δικά της και όχι μόνο τραγούδια, με δυνατές ερμηνείες και την ιδιαίτερη χροιά της φωνή της.
Με τους STAVΕΝΤΟ, για πρώτη φορά σε μεγάλη αθηναϊκή σκηνή για ολόκληρο χειμώνα, ερμηνεύοντας τις μεγάλες τους επιτυχίες με «μπάντα», με πρωταγωνιστή το μοναδικό τους ηχόχρωμα.

 

 

 

Κράτηση

 

 

 

 

Η Ιερά Οδός, κάνει την έκπληξη. 

Ο Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του, συνεργάζεται επί σκηνής με καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς αλλά με δυναμική παρουσία. 
Η Μελίνα Ασλανίδου, αποδεικνύεται μια σύγχρονη ερμηνεύτρια, με ρίζες στο λαϊκό τραγούδι. Μαγεύει το κοινό με την σπάνια χροιά της, δένει με φυσικότητα τα τραγούδια που ερμηνεύει, δημιουργώντας δυναμική και εκρηκτική ατμόσφαιρα σε κάθε της εμφάνιση.
Οι STAVΕΝΤΟ, με τον Μιχάλη Κουινέλη να αναδεικνύεται σε ένα καλλιτέχνη ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό, αυθόρμητο και δημιουργικό, έχοντας πρόσφατα συνεργαστεί με τον μοναδικό Γιάννη Πάριο σε ένα ντουέτο έκπληξη, με τίτλο «Παιδί μονάχο», που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και ξεπέρασε τα 150.000 views στο youtube σε μόλις μια εβδομάδα. 
Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχει αναλάβει ο Ντίνος Γεωργούντζος.Ιερά Οδός
Διεύθυνση : Ιερά Οδός 18-20
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή μεσημέρι στις 16.00

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 693 - 20 80 220

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter 

facebooktwiitter