Κωνσταντινος Γαλανος

Ο Κωνσταντίνος Γαλανός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 13/7/84.
Αν και η οικογένειά του δεν έχει καμία σχέση με τη μουσική και το τραγούδι, πριν καν αρχίσει να μιλάει, τραγουδούσε.
Σε ηλικία 10 ετών ξεκινάει να μαθαίνει μπουζούκι, και αργότερα μόνος του κιθάρα και πιάνο.

Σε ηλικία 10 ετών επίσης συμμετείχε στο θίασο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην παράσταση "Η μελωδία της ευτυχίας" και υποδυόταν το παιδί του Νίκου Γαλάνου με νταντά την  αείμνηστη Αλίκη. Αυτή ήταν και η πρώτη του επαφή με το κοινό.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως κιθαρίστας σε  νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη αλλά τον κέρδισε το τραγούδι.

 


Toν Οκτώβριο του 2007  κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά από τη Heaven με τίτλο ‘Πρώτη επαφή’, ενώ κατά τη διάρκεια του χειμώνα τραγούδησε στο νυχτερινό κέντρο 'ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ" με τον Γιώργο Βέρρο και τη Χριστίνα Σαγκά στη Θεσσαλονίκη

Το καλοκαίρι του 2008 ο Κωνσταντίνος Γαλανός κατέβηκε στην Αθήνα ξεκινώντας εμφανίσεις δίπλα στο Νίκο Βέρτη στο Posidonio.
Το χειμώνα 2008-2009 συνεργάστηκε με τον Νίκο Κουρκούλη στο Posidonio στην Αθήνα και στο Fix στη Θεσσαλονίκη.

To Μαίο του 2009 κυκλοφόρησε η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, το cd single “Θα με ζήτας” με  4 τραγούδια, στα 3 από τα οποία υπογράφει τη μουσική και τους στίχους απ’οπου ξεχωρίσαν ραδιοφωνικά η ερώτικη μπαλάντα «Να σ’αγαπαει να του πεις» και το ρυθμικό «Όλα στα ‘δωσα».

Παράλληλα ο Κωνσταντίνος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Posidonio και το χειμώνα δίπλα στο Χρήστο Χολίδη, τη Χριστίνα Κολέτσα, το Στέφανο Δημοσθένους, τη Shaya και τους Vegas σε ένα μοναδικό νεανικό πρόγραμμα.

To Φεβρουάριο του 2010 κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του album με τον τίτλο «Αχ καρδιά μου» και το ομώνυμο τραγούδι σε μουσική και στίχους του ιδίου να έχει αναδειχθεί σε τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία.    Τα singles που ξεχωρίζουν στη συνέχεια από το album είναι το «Θα παρακαλάς», και «Να σ’ αγαπάει να του πεις».
Το χειμώνα του 2011 ο Κωνσταντίνος Γαλανός εμφανίζεται στη σκηνή του Cosmostage στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου.
Στις 14 Φεβρουαρίου του 2012 κυκλοφορεί το 3ο προσωπικό του album «Ας χάνω αγάπη». Ανάμεσα στα τραγούδια του νέου album 4 ήδη μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες: το «Να πας», το «Για σένα μόνο», το «Τηλέφωνο», το «Έξω απ’ την πόρτα μου.

Ο Κωνσταντίνος Γαλανός από 19/10 θα εμφανίζεται στο ROMEO με Χρήστο Χολίδη- Θέλξη- Αλέξανδρο Νότα.

Comments are closed.