Θανος Πετρελης

Ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής επανεμφανίζεται στις Αθηναικές πίστες,μετά την ολοκλήρωση των άκρως επιτυχημένων περιοδειών του σε Αμερική και Αυστραλία,με 2 νέες μεγάλες επιτυχίες πάντα με υπογραφή Φοίβου , " ΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ " και " ΑΠ' ΕΞΩ ΠΟΙΟΣ?"

....και ΑΠ' ΕΞΩ.....κανείς από το ROMEO

 


 

Ο Θάνος Πετρέλης θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της νέας γενιάς.

Επαγγελματικά με το τραγούδι ασχολείται τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ ευρύτερα γνωστός έγινε με τη συμμετοχή του στο Fame Story, όπου αναδείχθηκε με το ταλέντο του σε έναν από τους 3 νικητές!

Ένα ταλέντο που ξεχώρισε και ο συνθέτης των επιτυχιών Φοίβος, με αποτέλεσμα, στα πρώτα και πιο σημαντικά βήματα της καριέρας του Θάνου-στην πρώτη του δισκογραφική δουλειά-να του εμπιστευτεί 2 υπέροχα τραγούδια, τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Το πρώτο cd του, που κυκλοφόρησε από τη Heaven, με τίτλο "Είχε το χρώμα τ\' ουρανού", έχει γίνει ήδη χρυσό και οδεύει προς την πλατίνα, ενώ ο ίδιος μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού αυτό το καλοκαίρι, πρωταγωνιστώντας μαζί με το Νίνο, στο πιο επιτυχημένο πρόγραμμα διασκέδασης του καλοκαιριού.

Το χειμώνα 2005 βρίσκεται στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στο Rex.

Την άνοιξη του 2005, ο Θάνος Πετρέλης κυκλοφορεί τη νέα του δισκογραφική δουλειά "Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα" με την υπογραφή του Φοίβου σε όλα τα τραγούδια του album.

Toν Ιούνιο του 2006 κυκλοφορεί το album "Ευτυχώς" σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

"Είμαι ακόμη ελεύθερος" είναι ο τίτλος της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, με την υπογραφή του Φοίβου, που κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2007 από τη Heaven.

Τον Ιούνιο του 2008, ο Θάνος Πετρέλης κυκλοφορεί το νέο του single με την υπογραφή του Φοίβου σε στίχους και μουσική με τον τίτλο "Ξύπνα Θανάση". Το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου κυκλοφορεί νέο cd single " Το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου".

O Θάνος Πετρέλης κυκλοφορεί το πρώτο live album του το καλοκαίρι του 2009, το οποίο περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια του λαϊκού ρεπερτορίου που ερμηνεύει στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται αλλά και στα live tour. To album περιέχει και την επιτυχία "1, 2, 3" δια χειρός Φοίβου.

Τον Φεβρουάριο του 2010 ο Θάνος Πετρέλης εγκαινιάζει τη νέα δισκογραφική του Φοίβου και σε μουσική του δεύτερου και σε στίχους του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου μας παρουσιάζει το τραγούδι "Φιλότιμο".

Comments are closed.