Πρεμιερα αποψε στο VOX

Παρασκευή 24/10    18:28

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 693 - 20 80 220 

VOX: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟΨΕ για ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΝΝΙΑ - ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ - ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΛΗ

Έναν χειμώνα γεμάτο κέφι υπόσχονται η παρέα του VOX ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή οι οποίοι ξεκινούν ΑΠΟΨΕ δυναμικά τις εμφανίσεις τους. Μαζί τους θα είναι η Φανή Αβραμίδου και οι Otherview.

Ο Γιώργος Γιαννιάς για πρώτη φορά στην σκηνή του Vox έρχεται να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του από το ''Για τα φιλιά σου'' μέχρι και το ''Κρύψε με...'' σε στίχους Ναταλίας Γερμανού και μουσική Νίκου Καρβέλα. Η άριστη επαφή του με το κόσμο έχει σαν αποτέλεσμα να ανεβαίνει η διασκέδαση στα ύψη.

Ένω το άτυπο ραντεβού του Χρήστου Μενιδιάτη με την σκηνή του Vox πραγματώνεται για ακόμα μια χρονιά θέτοντας ψηλά τον πήχη της διασκέδασης και του ξεφαντώματος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ταλέντο που έχει περάσει από γενιά σε γενιά, ο Χρήστος Μενιδιάτης αποτελεί μια από τις πιό γνήσιες φωνές της εποχής μας.

Το σχήμα έρχεται να απογειώσει η Στέλλα Καλλή. Όσο και αν μας τραγουδάει ''Σου ρίχνω άκυρο'' εμείς δεν ''Αρνούμαστε'' να την βλέπουμε ξανά και ξανά. Το όνομά της άρρηκτα συνδεδεμένο με την δυνατή λαϊκή φωνή και εντυπωσιακή της παρουσία έρχεται για να δώσει ένα άρωμα γυναίκας στο σχήμα.