Πρεμιερα Αντυπας-Νικος Μακροπουλος αποψε στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage

Σάββατο 20/9    17:28

Βοτανικός Live Stage Κασσάνδρας 19 (Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 693 - 20 80 220

Ο ΑΝΤΥΠΑΣ και ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
για πρώτη φορά μαζί,
μας περιμένουν στον Βοτανικό
από τις 20 Σεπτεμβρίου!

Μαζί τους η ΕΛΕΑΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και οι ΚΙΝGS

Μετά την περσινή, απόλυτα επιτυχημένη, σεζόν, που ήταν και η μακροβιότερη στην Αθηναϊκή νύχτα, ο Αντύπας επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage.

Το "Βάλτε κάτι να πιώ" του Γιώργου Θεοφάνους είναι το καινούριο του τραγούδι, στο οποίο τους στίχους έχει γράψει ο Θάνος Παπανικολάου. Έφτασε ήδη μέχρι το Νο 1 του Πανελλήνιου top του Music Inspector και έρχεται να συμπληρώσει τη μεγάλη διαδρομή του καλλιτέχνη, - 33 χρόνια είναι αυτά! -, στη δισκογραφία με επιτυχίες, όπως τα "Ώρες Ώρες", "Άραγε (Δεν κοιμάμαι)", "Καταιγίδα", "Οδηγώ και σε σκέφτομαι", "Ένα σου σημάδι μόνο", "Είμαι ανεβασμένος", "Μωρό μου καλησπέρα", "Για να μην τρελαθώ", "Είμαι στα χάϊ μου", "Απαγορεύεται να σε αγαπάω" και τόσα άλλα.

Στο Βοτανικό επιστρέφει για φέτος μετά από 5 χρόνια και ο Νίκος Μακρόπουλος, ένας καλλιτέχνης που συνέδεσε το όνομά του με δυνατές νύχτες στη μεγάλη αυτή μουσική σκηνή της πόλης. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τα "Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης", "Επέτειο χωρισμού", "Κρίση", "Δε λέει", "Θα περνάω καλά" και το νέο του τραγούδι "Ζήτημα ζωής και Θανάτου", που είναι απλά ένας λαϊκός δυναμίτης!

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ταλαντούχα και πάντα γοητευτική μπαίνει δυναμικά στην ομάδα, ετοιμάζοντας και νέο τραγούδι-έκπληξη, για να μας ξεσηκώσει. Η μεγάλη έκπληξη όμως είναι οι ολοένα ανερχόμενοι Kings, το νέο super αγαπημένο νεανικό συγκρότημα με τις μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν δύο εκπρόσωποι της "νέας γενιάς": η Κατερίνα Κυριαζή, το νέο απόκτημα της Cobalt Music, με το τραγούδι που της χάρισε ο Αντύπας "Όλο μου λείπει κάτι", σε στίχους Βασίλη Παπαδόπουλου, καθώς και ο Πρόδρομος, που κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι, "Μην της το πεις" του Κώστα Τουρνά, από την MINOS EMI. Στην έναρξη του προγράμματος θα εμφανίζονται η Χρύσα Μπανδέλη, ο Γιάννης Αλεξόπουλος, ο Γιώργος Καραλής και η Αγγελίνα.

Η άρτια τεχνική υποδομή του Βοτανικός Live Stage εγγυάται της καλύτερες συνθήκες παραγωγής. Εξαίρετοι φωτισμοί από τον Γιώργο Τέλλο και άψογος ήχος από τους Ιωσήφ Χαλίλ, Κωνσταντίνο Θεοφίλου και Παναγιώτη Κλήμη. Τις ενορχηστρώσεις του προγράμματος υπογράφει ο Νίκος Γεωργόπουλος και ο Παναγιώτης Αποστολίδης.

Ο Βοτανικός μπαίνει πολύ νωρίς στο "χορό" της νυχτερινής διασκέδασης, από τo Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, & κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με ένα προσεκτικά δομημένο πρόγραμμα, με εξαιρετικό και φιλικό προσωπικό.

Ένα είναι σίγουρο: o ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ στη σεζόν 2014-2015 θα γίνει για όλους μας, ο τόπος συνάντησής μας!

Βοτανικός Live Stage

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
από τις 20 Σεπτεμβρίου